Lees gratis over online marketing

Leren over online marketing hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Er zijn veel gratis online cursussen die u kunt volgen. Je kunt ze vinden op Udemy, Skillshare, Coursera en EDX. Deze cursussen zijn ontworpen om u te helpen een baan te vinden of uw digitale marketingvaardigheden te vergroten.

Een van de beste manieren om te leren over online marketing is om een gratis cursus over Coursera te volgen. Deze online leerresource biedt cursussen over digitale marketing en sociale media. De cursussen behandelen onderwerpen zoals hoe u uw bedrijf kunt vinden en merken, uw website ontwerpen en digitale marketing- en sociale media -tools gebruiken om klanten te bereiken. Bovendien leert u over SEO, contentmarketing en bloggen. De cursus behandelt ook marketing via video en sociale media.

Udemy is een site die een breed scala aan cursussen over verschillende onderwerpen biedt. Veel van deze cursussen zijn gratis en veel van hen richten zich op digitale marketing. Velen van hen omvatten quizzen, tests, projecten en videocolleges.

EDX

U kunt leren over digitale marketing en de best practices voor het maken van geweldige inhoud via EDX -cursussen. De cursussen variëren van basisconcepten tot geavanceerde digitale marketingstrategieën. Deze cursussen zijn ontworpen door experts in het veld. U kunt leren over het maken van podcasts en infographics en hoe u sociale media kunt gebruiken voor marketing. EDX -cursussen zijn gratis te volgen en helpen u effectiever te worden in uw marketinginspanningen. U kunt ook cursussen vinden in marketingstrategie, klantbehoud en meer.

Vaardigheden

Als u over online marketing wilt leren zonder geld te hoeven uitgeven, zijn er een paar cursussen die u gratis kunt volgen op Skillshare. Deze cursussen behandelen verschillende onderwerpen en leren u alles wat u moet weten over marketing van sociale media. Deze cursussen zijn een geweldige manier om uw klantenbestand uit te breiden en uw bereik uit te breiden.

LinkedIn leren

LinkedIn Learning is een on-demand video-leerplatform dat leden van de UW-community helpt hun vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren. Het is samengewerkt met het UW -carrière- en stagecentrum om gratis cursussen te bieden aan UW -studenten en alumni. Meer informatie over online marketing en hoe u uw profiel kunt optimaliseren om meer verbindingen te krijgen.

Carrière -middel

Careerfoundrys online marketingcursussen vereisen geen geld en vereisen geen vast schema van seminars en lezingen. U kunt het hele programma in drie tot zeven maanden voltooien op basis van uw eigen schema. Careerfoundry biedt ook een geld-terug-garantie voor zijn afgestudeerden. Studenten kunnen zich gedurende vijf dagen inschrijven voor een gratis inleidende cursus om een idee te krijgen van het programma.

Scroll naar boven